Om

Om os

Vores værdier og ambitioner hos Club Manager

Club Manager blev udviklet, fordi vi mente, at der manglede et smartere system, som gør det lettere for deltagere af netværk, virksomheder, medlemsforeninger og -klubber at bekræfte deres deltagelse til arrangementer og erhvervsmøder.

Derfor har vi hos Applicators ApS, som ejer Club Manager, udviklet tilmeldingssystemet, som gør tilmeldingen og markedsføringen smartere, nemmere, mere sikker og fleksibel. Med gratis support og hjælp sørger vi for, at events kan afholdes problemfrit, og at der er styr på teknikken, uanset om det er et online eller fysisk event.

I dag er Club Manager et komplet tilmeldingssystem, som passer til erhvervsnetværk, virksomheder eller klubber, der afholder netværksmøder og events for medlemmer og gæster.

Har du spørgsmål til vores online tilmeldingssystem, eller ønsker du vide mere, så er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 7565 6060 eller på mail: KONTAKT@CLUBMANAGER.DK

Om os img1

Styrket konkurrencefordele

Vores mission er at styrke virksomheders konkurrence fordele til events.

Vækst og effektivitet

Vores mål er at hjælpe til med at skabe vækst og effektivitet for vores kunder.

Værdier

Tillid, kvalitet, god service, innovation og smarte løsninger som brugerne elsker.

Udvikling af Club Manager er båret af dygtige og dedikerede medarbejdere. I de kommende år er planen at vokse større på flere markeder. Design og udvikling af Club Manager foregår på vores kontor i Horsens.

Har du spørgsmål til Club Manager?

Vil du vide mere om Club Manager eller har du spørgsmål til os? Så vil vi altid gerne høre fra dig.

Prøv Club Manager gratis