Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

Club Manager tager din databeskyttelse alvorligt. Vi har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, som omhandler hvordan vi behandler dine data. Samtidig sikrer vi, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev eller tilmelding til arrangementer, har du indtastet eller afgivet en række personoplysninger, herunder:

• Navn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Eventuelle øvrige oplysninger i forbindelse med tilmeldinger til arrangementer

Disse personoplysninger bruger vi i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve eller til afholdelse af vores arrangementer.


Behandling af personoplysninger – samtykke

Dine data lagres i sikre systemer som Club Manager og e-conomic.
Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata. Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores behandling af dine data.
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at opbevare for vores forretningsdrift, f.eks. opbevarer vi fakturaer i henhold til kravene i Bogføringsloven.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@clubmanager.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Applicators ApS
Ormhøjgårdvej 27
8700 Horsens
Tlf.: 7665 6060
E-mail: kontakt@clubmanager.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne. Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over Club Manager behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies

I Club Manager følger vi gældende lovgivning om indsamling og opbevaring af cookies og andre personlige data, så du trygt kan være sammen med os digitalt.
Cookies er små tekstfiler, som anvendes på hjemmesider for at gøre din oplevelse som bruger mere effektiv. Her kan du læse mere om de forskellige typer af cookies, vi anvender, hvorfor vi anvender dem, og hvordan du kan vælge dem til/fra.
Loven siger, at vi kun må gemme cookies hos dig, hvis de er strengt nødvendige for at sikre levering af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om. Alle andre typer cookies skal du give samtykke til. Vi bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der vises på vores sider – fx i form af en video fra You Tube.


Nødvendig

Nødvendige cookies gør hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner som sidenavigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.


Præferencer

Præference-cookies muliggør at en hjemmeside husker oplysninger, der ændrer hjemmesidens udseende og opførsel. Fx dit foretrukne sprog eller den region, du befinder dig i.


Marketing

Marketing-cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at kunne vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger – og som dermed er mere værdifulde for både udgivere og tredjepartsannoncører.


Uklassificeret

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Er du interesseret i at vide mere, kom med til en demo.